SCREENSHOT: INSTAGRAM
‘NOMAD‘ OTVORIO DUŠU

‘Živio sam kao kralj, imao sam novca i kupio tri auta u jednom danu. Bio sam idiot, imao sam talent, ali...‘

Tijekom igračke karijere promijenio je čak 13 različitih klubova i poznat je kao ‘nogometni nomad‘
Piše: SNObjavljeno: 07. ožujak 2023. 08:18

Kevin-Prince Boateng osebujna je ličnost svjetskog nogometa. Klubove je mijenjao kao čarape, a žene i automobile još i češće. Danas igra u berlinskoj Herthi u kojoj je i započeo profesionalnu karijeru i po završetku sezone ima namjeru objesiti ‘kopačke o klin‘.

Karijeru je Boateng započeo u Herthi 2004. nakon čega je redom igrao za Tottenham, Borussiju Dortmund, Portsmouth, Genou, Milan, Schalke, Las Palmas, Eintracht, Sassuolo, Barcelonu, Fiorentinu, Bešiktaš i Monzu, da bi se od 2021. opet vratio u Herthu.

"Nikad nisam nogomet tretirao kao posao. Bio sam idiot. Imao sam talent, ali sam minimalno trenirao i sat vremena dnevno provodio na terenu. Zadnji bih dolazio, a prvi odlazio i bo sam vani s prijateljima. Imao sam novaca i živio sam kao kralj, a u teretani nisam bio nikad. Kupio sam tri auta u jednom danu dok sam bio u Tottenhamu, Lamborghini, Hummer i Cadillac", rekao je Boateng svojevremeno u razgovoru za talijansku La Repubblicu.

"Ja sam tražio sreću u materijalnim stvarima. Auto te čini sretnim jedan tjedan. Ja bih kupio tri da budem sretan tri tjedna. Ali danas mladima kažem da se sreća ne može kupiti. Nisam igrao, imao sam obiteljskih problema i ispadao bih iz ekipe", dodao je danas 36-godišnji Boateng.

Ranije je najavio kako će mu ova sezona, u kojoj je dosad skupio 10 nastupa za Herthu, biti posljednja.

Iako mu je 36 godina Boateng se ženio tri puta, a posljednji put prošlog ljeta u Las Vegasu za lijepu Valentinu Fradegradu. Je li vrijeme da se ovaj nemirni nomad napokon smiri i skrasi? Pokazat će vrijeme...

POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

"Leko je kiksao s uvrštavanjem tog igrača u prvu momčad, a ovo što Awaziem radi nikad nisam vidio". Tim je riječima Ilija Lončarević komentirao greške koje je Hajdukova obrana radila na utakmici protiv Lokomotive. Zbog čega su Lokosi održali nogometnu lekciju Splićanima? Kako je Perković osvojio bod u debiju na klupi Osijeka? Može li Rijeka do Europe? Kako objasniti potez Ante Ercega? Odgovore na ta idruga pitanja pronađite u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘:

Linker
17. travanj 2024 18:46