Sadio Mane

 JOE KLAMAR Afp
OSTAJE U KLUBU?

Zvijezda Bayerna progovorila o okršaju koji je zatresao Njemačku: ‘Takve se stvari događaju, imali smo problem‘

‘Volim izazove, a Bayern je velik izazov. Na meni je da učinim sve da odgovorim na taj izazov‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 28. lipanj 2023. 17:11

Sadio Mane nedavno je u anketi provedenoj među nogometašima iz Bundeslige izabran za najveće razočaranje u prošloj sezoni. Senegalski napadač žario je i palio u Liverpoolu, no u Bayernu je odigrao sezonu za zaborav.

Mane se našao u središtu pozornosti nakon poraza protiv Manchester Cityja (3:0) u četvrtfinalu Lige prvaka prošle sezone, kad se njegov sukob sa suigračem Leroyem Saneom s terena prenio i u svlačionicu, gdje su ih prema medijskim izvješćima morali rastavljati suigrači.

Navodno je Senegalac tada šakom u lice udario njemačkog reprezentativnog napadača kojem je na usnici ostao vidljiv podljev, a Bayern je Manea kaznio s 300.000 eura i jednom utakmicom suspenzije.

Nagađalo se da će Bavarci nakon sezone za zaborav, u kojoj je zbog ozljede propustio i Svjetsko prvenstvo, ovog ljeta prodati Manea koji je sad iznio svoje viđenje spomenutog događaja.

- Takve stvari se mogu dogoditi. To se događa. Mi smo riješili taj mali problem. Ponekad je dobro riješiti probleme, ali možda ne na taj način. No, to je sad iza nas – prenio je Mirror Maneove riječi.

Progovorio je i o svojoj budućnosti u Münchenu.

- Na odmoru sam s obitelji. Sezona je bila veoma komplicirana, to se događa. Nije to bilo iznenađenje, očekivao sam da će stvari biti malo komplicirane. To je normalno. Volim izazove, a Bayern je velik izazov. Na meni je da učinim sve da odgovorim na taj izazov. Božja volja. Ako će sve ići dobro, vratit ću se u Bayern – poručio je Sadio Mane.

Linker
30. travanj 2024 18:15