Getty Images
NADOMAK POTPISA

BURNI DANI U REAL MADRIDU Do kraja tjedna 'Kraljevima' dolaze tri velika pojačanja, predstavljanje najveće zvijezde prvo na rasporedu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. lipanj 2019. 15:34

Puno aktivnosti očekuje se u Real Madridu ovoga tjedna. Naime, u Kraljevskom klubu nadaju se da će u tom periodu kompletirati transfere trojice igrača.

O kome se radi? Riječ je o Edenu Hazardu (28), Luki Joviću (21) i Ferlandu Mendyju (23). Navodno je posao sa svojom trojicom nadomak realizacije i u klubu se nadaju da će se svi priključiti momčadi uoči početka predsezone 8. srpnja.

Dobro je poznato da je Chelseajev veznjak Hazard jedna od najvećih želja Reala već dulje vrijeme, kao i da su pregovori između klubova u poodmakloj fazi. Marca tvrdi da u Realu pokušavaju spustiti visinu odštete za Hazarda koja je trenutno postavljena na 120 milijuna eura, ali da bi posao trebao i službeno biti zgotovljen nadolazećih dana ukoliko se ne dogodi ništa izvanredno.

Ferland je lijevi bek Lyona, a nije poznato koliko bi Real trebao platiti za njegov dolazak. Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 30 milijuna eura.

A što se Jovićevog dolaska tiče, Marca tvrdi da pregovori ulaze u završnu fazu.

"Eintracht ne odustaje od svojih zahtjeva i 70 milijuna eura odštete. Na kraju se čini da bi igrač trebao biti predstavljen navijačima Reala nakon reprezentativnih obveza", stoji u tekstu u kojem se zaključuje: "Prvo bi na rasporedu trebalo biti Hazardovo predstavljanje, čak i prije predstavljanja već dogovorenih Rodryga i Edera Militaa".

Linker
06. svibanj 2024 15:19