Vladimir Dugandžić/CROPIX
SKANDAL NA POLJUDU

Caktaš o zvižducima navijača: Neka jedu g....; Krstičević: Čeka ga kazna!

Piše: Alen OrlićObjavljeno: 17. studeni 2012. 23:06

Skandal je servirao Mijo Caktaš. Očito iznerviran zvižducima na kraju utakmice, pred svlačionicom nije želio odgovarati na novinarska pitanja. I ne samo to. Na spomen reakcije navijača rekao je: “Poručite im da jedu govna!”

Ta izjava nije baš legla treneru Hajduka Miši Krstičeviću.

- Ovaj Hajduk živi na rukama, tijelu, ideji navijača. Pitanje je bismo li dobili kredit ili došli u priliku da igramo ovako dobro da nije bilo navijača. Jedino tkivo koje ovdje ne treba rezati jesu navijači. Ako je Caktaš to kazao, onda treba biti dobro kažnjen. Ono što nas drži bez novca su navijači. Caktaš je mlad igrač koji nije bio na razini nekih prošlih utakmica. Mora se znati izvući iz pogrešaka. Nije on kriv što nismo dobili.

O samoj utakmici Krstičević je rekao:

- Nismo igrali dobro, ali nadam se da je ovo samo prolazna slabost. Promašili smo tri zicera, izgubili smo Vukovića koji nam je jako važan. Osjetio se umor kod mojih igrača, poremetila nas je pauza zbog nastupa reprezentacije.

Ozljeda Vukovića?

- Pukla mu je tetiva u zglobu, morat će operirati. Kad kažem da nam je Giga najbolji, najvrijedniji igrač, onda se to vidjelo danas kad je morao izaći. Znači puno ovoj ekipi. Nije isto kad stavim dijete da na svojim leđima drži protivničku obranu, nije to isto. Tražit od diteta (mislio je na Kiša op. a.) da on bude taj, pretjerano je. Polako, treba vremena.

Tomislav Ivković imao je puno više razloga za zadovoljstvo.

- Zadnjih pola sata igrali smo vrlo kvalitetno. Žao mi je što nismo pobijedili. Iako je i Hajduk pokazao volju, htijenje i agresivnost. Možda smo mogli u završnici izvući i nešto više, ali ne možeš krenuti sa šest, sedam igrača u napad jer to može biti vrlo opasno. Ovo je drugačiji Hajduk. Ja sam zadovoljan. Koliko god se kritizira hrvatski nogomet, utakmice su bolje nego prije. Treba nam više pozitivnih priča.

Linker
18. svibanj 2024 18:48