REUTERS/Ciro De Luca
EPILOG GRADSKOG DERBIJA

ČEKA SE DIJAGNOZA KALINIĆEVE OZLJEDE, GATTUSO NAKON IZBACIVANJA INTERA PORUČIO 'Možda sam najgori trener u Serie A, ali i sina želim pobijediti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. prosinac 2017. 10:19

Nakon 1:0 pobjede protiv ljutog gradskog rivala Intera u četvrtfinalu Talijanskog kupa trener 'Rossonera' Gennaro Gattuso je čestitao svojim igračima, ali ih i upozorio.

"Izlazimo iz negativnog perioda, pa je ova utakmica bila jako bitna. Protiv Intera smo pokazali da se možemo boriti i tada isplivaju kvalitete. Želim čestitati igračima. Kao igrač sam osvojio sve, ali kao trener tek započinjem. U siječnju ću navršiti 40. rođendan, pa i dalje razmišljam kao igrač, vjerujući da vas glad i osjećaj pripadnosti i zajedništva mogu daleko dovesti", rekao je Gattuso.

"Ja sam takav kakav jesam i ne suzdržavam se. Ako nekome imam nešto za reći, to i napravim toj osobi u lice. Ovdje ima puno posla kojeg treba obaviti, bio bih licemjer kada bih rekao da ova pobjeda rješava sve naše probleme, ali nam daje malo prostora da dođemo do daha. Možda sam najgori trener u Serie A, ali uvijek želim pobijediti, čak i kada igram u vrtu sa svojim sinom. Želim da moji momci pokažu da ono što sam vidio protiv Intera nije bilo samo prolazno", dodao je živopisni trener Milana.

Inače, veliki derbi po dobrome usprkos pobjedi neće pamtiti Nikola Kalinić koji se ozlijedio nakon neopreznog starta Milana Škriniara. Slovak je neoprezno startao na Kalinićev desni gležanj, a zasad nema informacija o težini Kalinićeve ozljede. Tek se nagađa da bi mogao propustiti subotnje gostovanje kod bivšeg kluba Fiorentine.

Inače, zanimljivo je da je Kalinića u igri u 76. minuti zamijenio Patrick Cutrone, igrač koji je u 104. minuti zabio pobjednički gol.

Linker
27. travanj 2024 12:59