Ranko Šuvar / EPH
VRATILA SE IKONA

CICO KRANJČAR SE VRATIO U KLUB SVOGA ŽIVOTA 'Iskreno, bio sam silno zatečen Dinamovim potezom'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. lipanj 2016. 16:38

Danas je u maksimirskim odajama predstavljen novi trener Dinama - Zlatko Kranjčar.

Uz njega je sjedio prvi pomoćnik Marijan Vlak, koji je od jučer i sportski direktor Modrih. Kao što smo pisali, drugi je pomoćnik Željko Sopić.

"Bio sam zatečen Zoranovim odlaskom i pozivom ljudi iz Dinama, želim mu sve najbolje. Nastavljamo tu gdje je Zoran stao, želimo nadograditi igru i momčad te držati trofeje. Prošlo je 18 godina kad sam zadnji put bio ovdje kao djelatnik, puno se toga promijenilo, kako u mojim pogledima tako i klupskim. Pokazalo se da ni s jedne strane nema problema, pričali smo samo o Dinamu, otvaramo novu stranicu, koja će biti lijepa."

Što mu je rekao sin Niko?

"Potrefilo se isti dan da ja dođem u Dinamo, on u Glasgow. Želio se vratiti u Europu, to je ostvario, sretni smo. Meni je rekao: 'Znam koliko to želiš i koliko ti to znači'.

Program priprema ostat će isti?

"Da, neće se ništa mijenjati, prekratko je vrijeme do utakmice s Vardarom. Igrat ćemo tri utakmice u Sloveniji, zna se koji su ciljevi, dvostruka kruna i Liga prvaka. Imam kvalitetan kadar, a očekujem da Dinamo nastavi igrati atraktivno i bude rezultatski uspješan."

"Pojačanja? Zasad nema novosti, vidjet ćemo hoće li biti potrebno. Što se tiče publike, naravno da ću pokušati animirati navijače da se vrate da budu brojniji, ali ne ovisi to samo o meni, već o kvaliteti, dobroj igri i rezultatu, a također i o infrastrukturi. Ne strahujem od izazova, vjerujem u ovu momčad."

Dakle, Dinamo je krenuo u potragu za novim šefom omladinske kole, a Zoran Mamić kazao je nešto i o Pjacinu ostanku.

"On je Dinamov igrač i 100 posto ostaje, za kvalifikacije barem. E sad što će biti sutra, za tjedan, mjesec... to ne znamo."

Što mislite o povratku Cice Kranjčara u Dinamo?

Stiže i 12. , uzastopni naslov prvaka

Čemu promjena, Mamić je imao sve pod kontrolom

Bilo je i boljih opcija

Linker
18. svibanj 2024 06:38