AFP
TRANSFERI

Costa potpisao za Chelsea

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. srpanj 2014. 21:32

Iz Chelseaja su i službeno potvrdili da je španjolski nogometni reprezentativac Diego Costa (25) postao novi igrač kluba potpisavši petogodišnji ugovor.

Costin je transfer iz Atletico Madrida uz odštetu od 32 milijuna funti potvrđen još ranije, a sada je došlo i do službene realizacije posla.

"Nogometni klub Chelsea oduševljen je što može objaviti da je Diego Costa danas kompletirao njegov transfer iz Atletico Madrida potpisivanjem petogodišnjeg ugovora. Priključit će se prvoj momčadi u našem europskom predsezonskom kampu sljedećeg tjedna", poručili su iz Chelseaja.

"Jako sam sretan što sam potpisao za Chelsea. Svi znaju da je ovo velik klub u kompetitivnoj ligi i jako sam uzbuđen što ću započeti u Engleskoj sa fantastičnim trenerom i suigračima. Kako sam igrao protiv Chelseaja prošle sezone poznajem kvalitetu momčadi kojoj se priključujem. Želio bih zahvaliti svima u Atleticu koji su me učinili igračem kakav jesam, bio je to nevjerojatan period za mene, ali sada započinjem novu avanturu i nadam se osvajanju mnogih trofeja sa Chelseajem", poručio je Costa.

Linker
07. svibanj 2024 16:11