REUTERS/Rebecca Naden
ŠOKANTNO OTKRIĆE

CURE NOVI DETALJI O TRAGEDIJI KOJA JE POTRESLA SVIJET! PILOT KOJI JE PREVOZIO SALU NIJE UOPĆE IMAO DOZVOLU? Javio se i Leo Messi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. siječanj 2019. 20:32

U četvrtak poslijepodne obustavljena je potraga za zrakoplovom u kojem je bio argentinski nogometaš Emiliano Sala, a koji je nestao s radara u ponedjeljak navečer, kad se nalazio iznad La Manchea na letu od Nantesa do Cardiffa, objavila je policija s otoka Guernesey u Engleskom kanalu.

Obitelj poginulog nogometaša traži da se potraga nastavi, a podršku je dao i jedan od najboljih nogometaša svijeta Lionel Messi.

"Sve dok postoji i najmanja šansa i nada, molim vas da ne odustanete od Emiliana. Šaljem svu svoju podršku njegovoj obitelji i prijateljima. #PrayForSala", napisao je Messi na svojemu Instagram profilu.

Screenshot / Instagram

Emilianov brat Dario navodno je izjavio:

"Ne želim da se to završi, želim one koji su odgovorni i želim saznati sve odgovore. Želim da mi netko kaže gdje mi se nalazi brat i ne želim da potraga stane."

Screenshot: Instagram

Kapetan obalne straže David Barker u službenom je priopćenju naveo da su šanse za njegovim preživljavanjem iznimno male, no tu nije kraj uznemirujućim informacijama.

Navodno je, prema podacima Britanske agencije za civilno zrakoplovstvo, pilot Dave Ibbotson poletio bez valjane dozvole za upravljanje zrakoplovom. Ne samo da je u posljednji trenutak pristao poletjeti te je zamijenio pilota koji je trebao upravljati Piperom Malibu i prevesti Emilijana Salu u Englesku, pilot Dave Ibbotson nije niti smio upravljati zrakoplovom.

Screenshot: FC Nantes

Zasad ostaje zagonetka kako je uopće uspio zaobići carinsku kontrolu u Nantesu te zašto je došlo do zamjene pilota u posljednjem trenutku.

Linker
19. svibanj 2024 17:16