Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
BEZ PARDONA

CVITANOVIĆ NAKON MALOG ČUDA U SEVILLI NIJE ŠTEDIO SUCA 'Kriterij je bio neujednačen i to je utjecalo na ishod'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. studeni 2016. 20:39

Mladi dinamovci izborili su velik bod na gostovanju kod Seville (1:1) u 4. kolu juniorske lige prvaka. Jer nije lako osvojiti bod na teškom gostovanju, posebice uzevši u obzir da su susret završili s devetoricom.

U 80. minuti belgijski sudac je pokazao drugi žuti karton Borni Sosi nakon skoka na leđa jednom domaćem igraču. Počeli su nakon toga Dinamovi igrači skakati oko glavnog arbitra, a Ivan Božić unio mu se u lice. Čak ga je i dotakao svojom glavom. Uslijedila je kazna - novo isključenje.

"Nisam zadovoljan kako smo otvorili utakmicu, kao ni igrom u prvom poluvremenu. Bilo je premalo igre bez lopte, premalo kretanja, bez onih stvari koje smo radili na treningu i za koje smo kazali da ćemo ih raditi na utakmici. Nismo dobro preuzimali i radili presing. Tako nas je Sevilla zbila. Bilo je čupavo u prvom dijelu, sijevalo je sa svih strana", kazao je Cvitanović, usput dodavši kako se njegovim dečkima zbog temperature koja je za vrijeme utakmice iznosila 30 Celzijevih stupnjeva nije bilo lako adaptirati.

Imao je Cvitanović i primjedbe na suđenje.

"Mislim da je kriterij bio neujednačen i možda je to presudilo i nekim dijelovima. Kriteriji žutih kartona sigurno su utjecali na ishod. Nismo odigrali bajnu utakmicu, ali nismo ni razočarani, a našim dečkima čestitam na bodu osvojenom s devetoricom".

Linker
19. svibanj 2024 23:38