CLAUDIO VILLA - INTER
PRIJELAZNI ROK

‘Da smo se držali nekih stvari prije korone, Ivan Perišić više ne bi mogao ostati u Bayernu‘

Ide li Ivan Perišić u Bayern i službeno ili se vraća u Inter? Dojam je da se nešto kuha...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. svibanj 2020. 17:07

Velik i poprilično opširan intervju dao je ovoga petka Piero Ausilio, sportski direktor talijanskog prvoligaša Intera za tamošnji Sky Sport. Ugledni nogometni pisac Fabrizio Romano ugostio ga je i s njime prošao sva aktualna pitanja, a jedno od njih bilo je vezano i za status, odnosno budućnost Ivana Perišića.

Naravno, hrvatski reprezentativac ima još uvijek važeći ugovor s klubom sa San Sira, ali je do kraja sezone vezan za minhenski Bayern, gdje ga je na početku sezone doveo tadašnji trener i bivši mu izbornik Niko Kovač. Bavarci ga još uvijek mogu otkupiti, iako je incijalni rok za "optiranje" u načelu prošao.

- Da smo se držali potpisanog prije korone, Perišić više ne bi mogao ostati u Bayernu, jer su se iz kluba već morali izjasniti da ga žele otkupiti. Naravno, gajimo dobre veze sa svima, a i stalo nam je do našeg igrača pa smo ustanovili da ćemo se o svemu već dogovoriti kada za to dođe pravo vrijeme. Svijesni smo razdoblja u kojem se svi nalazimo, nećemo o ovom slučaju raspravljati prije donošenja odluka.

Razgovaralo se i o problemima u liku Radje Nainggolana koji se sigurno vraća u Inter, ali i Maura Icardija za kojeg je Ausilio svjestan da bi volio ostati u Parizu. Pročitano između redaka, ne želi se vratiti pa će PSG vjerojatno ući u dogovor s nekim tko će ga uzeti...

Linker
25. travanj 2024 15:20