Giuseppe Bellini/Getty Images
IGRAČ ODLUKE

DAN NAKON POBJEDNIČKOG GOLA NIJEMCIMA DANI OLMO NA NASLOVNICAMA Španjolskim medijima opet nahvalio Dinamo i ključnu odluku karijere

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. srpanj 2019. 21:34

Španjolski mediji puni su Danija Olma nakon finala Europskog U21 prvenstva u kojem je njegova Španjolska pobijedila Njemačku 2:1, a presudnim se pokazao upravo gol sjajnog dinamovca.

21-godišnji Španjolac u Hrvatsku se otisnuo sa svega 16 godina, a danas je itekako ponosan na tu odluku. Istaknuo je to i u izjavi koja je osvanula na Asovom portalu.

"Otišao sam u Zagreb jako mlad i oni su mi dali priliku tako mladome da igram za prvu momčad. Tamo sam se puno popravio, ne samo na sportskoj, nego i na osobnoj razini. To mi je pomoglo da sazrijem puno brže. Sretan sam s odlukom koju sam donio i poslom koji sam tamo obavio", izjavio je Olmo.

Screenshot

O potencijalnom odlasku Olma iz Dinama naveliko se nagađa, a ono što je sigurno je da će njegov transfer biti rekordni u povijesti Dinama.

"Vidjet ćemo što će se događati. Ovo je bila dobra sezona, kako na momčadskom, tako i na individualnom planu i sretan sam kako je završila".

Nije se Olmo propustio zahvaliti španjolskim navijačima koji su ih došli podržati u Italiju.

"Puno im hvala na podršci koju smo imali tijekom cijeloga turnira. Oni su nam bili dodatni poticaj", zaključio je Olmo.

Linker
02. svibanj 2024 09:43