REUTERS/Anders Kjaerbye / REUTERS
PROMJENA SREDINE

DANCE VIŠE BRINE NJIHOV NAJBOLJI IGRAČ NEGO PROLAZ HAJDUKA Najbolji strijelac Brondbya još protiv Hajduka, a onda prema Grčkoj i Panathinaikosu

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 02. kolovoz 2017. 00:44

Osim izvrsnoga Lassea Vigena Christensena, trostrukog strijelca Bröndbyja protiv Lyngbyja u pobjedi 5:3, danski mediji bave se vrućom temom potencijalnog odlaska Teemua Pukkija u Panathinaikos. Finski napadač, najbolji strijelac Bröndbyja u prošloj sezoni s 20 pogodaka, očigledno je igrao pod pritiskom jer se govori o njegovu odlasku u Grčku, a vijest je objavljena jutro prije utakmice. Međutim, Pukki nije imao svoj dan, nije postigao pogodak, a vratar Larsen obranio mu je jedanaesterac i još dvije izvrsne prigode. Na pitanje o Panathinaikosu poslije utakmice, odgovorio je:

- To je velik klub, naravno da je zanimljivo.

Po priči danskih medija, Panathinaiks je poslao svoga čovjeka koji je trebao uvjeriti sportskog direktora Troelsa Becha da ga pusti, a cijena je, navodno, 1,5 milijuna eura.

Pukkiju je to inače prvi neiskorišteni jedanaesterac u danskoj superligi.

- Bilo mi je teško što sam promašio penal, ali situacija s potencijalnim transferom nije utjecala na mene. Bio sam fokusiran samo na utakmicu s Lyngbyjem - poručio je Pukki.

Osim uzvrata s Hajdukom u Splitu, Bröndby je u nedjelju domaćin Kopenhagenu u njihovu najvećem derbiju, stoga je teško da Pukki ode prije nego što odigra te dvije utakmice. Na pitanje o cijeni, sportski direktor Bech samo je ljutito rekao:

- Ne želim biti dio ovog medijskog cirkusa i upadati u razne spekulacije. To mi ne radimo.

Linker
28. lipanj 2024 20:06