BADELJ

'Dao bih si ocjenu 3.5'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2013. 15:31

Milan Badelj će se u subotnjoj utakmici 29. kola njemačkog nogometnog prvenstva na gostovanju kod Mainza vratiti u udarnu postavu svog HSV-a...

Hrvatski je veznjak izostavljen iz udarnog kadra HSV-a prije tjedan dana na gostovanju kod Freiburga, a trener hamburškog sastava Thorsten Fink tada je rekao da je mali odmor bio za njega dobar.

- Slažem se. Odigrao sam toliko utakmica ove sezone i odmor je bio dobar za mene. Kroz treninge sam sada stekao novo samopouzdanje i spreman sam za utakmicu u Mainzu – rekao je Badelj za Hamburger Morgenpost.

Upitan za ocjenu vlastite igre u dosadašnjem dijelu sezone Badelj kaže:

- Zasad je bilo dobro. Da bih si ocjenu 3.5 (od najbolje jedinice do najslabije šestice). Naravno da mogu više. Zasad sam zabio samo jedanog gol što nije dosta za mene, ali to je također tako i zbog pozicije na kojoj igram.

Nakon 28 odigranih kola u Bundesligi HSV drži tek 11. mjesto na ljestvici, ali on vjeruje kako šesta pozicija koja vodi u Europa ligu nije nedohvatljiva (šestoplasirani Eintracht HSV-u bježi pet bodova 6 kola prije kraja, op.a.).

- Mislim da i dalje možemo dohvatiti Europa ligu. Dosad sam svake godine igrao u Europi. Volim te utakmice i nedostaju mi. Dosad smo imali puno uspona i padova u sezoni, a sada je vrijeme da dobru fazu.

Linker
21. rujan 2024 19:13