REUTERS/David Klein
EMOTIVNO OBRAĆANJE

DEJAN LOVREN SHRVAN NAKON TRAGIČNE VIJESTI O SMRTI EMILIANA SALE 'Molio sam se svaki dan jer nada umire zadnja. Užasno je ovo za prihvatiti...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. veljača 2019. 10:46

Tijelo izvučeno iz olupine zrakoplova koji je nestao 21. siječnja iznad kanala La Manche na letu iz Nantesa u Cardiff identificirano je u četvrtak malo prije ponoći kao tijelo argentinskog nogometaša Emiliana Sale.

Tužna je to vijest za obitelj, nogometni klub Nantes za koji je Sala igrao i sve koji veliku sportsku tragediju prate već danima.

"Tijelo koje je stiglo danas u luku je i službeno identificirano kao tijelo nogometaša Emiliana Sale. Obitelji Emiliana Sale i pilota Davida Ibbotsona, koji je također nestao u nesreći, su obaviještene i bit će im pružena posebna stručna pomoć", objavila je policija iz Dorseta.

Nakon potresne vijesti među prvim reakcijama bila je ona Dejana Lovrena. Hrvatski reprezetativac bio je teško pogođenom sportskom i ljudskom tragedijom argentinskog kolege.

"Molio sam se svaki dan jer nada umire zadnja. Užasno je ovo za prihvatiti. Želim izraziti sućut obitelji, ne mogu ni zamisliti koliko vam je teško. Svi smo uz vas! Na boljem si mjestu, Emiliano. Počivao u miru."

Linker
02. svibanj 2024 05:42