Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
NEDVOSMISLENA PORUKA

DILEME VIŠE NEMA, STIGLA JE I KONAČNA POTVRDA: BARCELONA OTPISALA IVANA RAKITIĆA Otkriveno je u redovima kojeg velikana Hrvat želi nastaviti karijeru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2019. 17:21

Već je neko vrijeme jasno da Barcelona više ne računa ozbiljno na Ivana Rakitića, a to je sada potvrdio i Eric Abidal, sportski direktor katalonskog velikana. U intervjuu za list Sport Abidal je bio jasan što se tiče statusa hrvatskog veznjaka.

- Rakitić zna kakav je naš stav o njemu i mora ga razumjeti. Već smo ga upozorili da nije u našim planovima - rekao je.

Očito je tako postalo da Rakitić napušta redove katalonskog velikana, a koja će biti njegova sljedeča destinacija ostaje za vidjeti. Madridski Atletico navodno je spreman platito 40 milijuna eura odšete koje traži Barcelona, ali interes su od ranije pokazali talijanski velikani Inter, Milan i Juventus, kao i Manchester United. Prema navodima katalonskog Sporta upravo Juventus je klub u kojem bi Rakitić želio nastaviti karijeru.

Ivan Rakitić je od dolaska u Barcelonu 2014. godine do ove sezone bio jedan od najstandardnijih igrača kluba s Camp Noua, međutim, sada je potpuno u drugom planu, u dosadašnjem tijeku sezone u svim je natjecanjima ubilježio 10 nastupa, 255 minuta i jednu asistenciju.

Linker
30. studeni 2021 01:24