Martin Rose/Bongarts/Getty Images
OFENZIVA MODRIH

DINAMO DOVEO VELIKO POJAČANJE IZ BUNDESLIGE Vijest se čuvala u tajnosti, a onda je Zdravko Mamić sve otkrio

TRANSFER Dinamo doveo igrača koji može igrati u veznom redu, ali i na krilnoj poziciji
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. siječanj 2018. 10:11

Izet Hajrović (26) novi je igrač Dinama! Naime, to će postati ako danas prođe liječnički pregled.

Tu smo informaciju saznali jučer u večernjim satima u Beleku, a vijest je priopćio savjetnik Zdravko Mamić. Informacija se do zadnjeg trenutka čuvala u tajnosti, jer tek je raskinuo ugovor s Werderom iz Bremena. Radi se i ljevonogom vezistu koji najčešće igra na desnom krilu, ali u formaciji 4-4-2 može igrati na poziciji desnog veznog.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine igrao je 24 utakmice i postigao 4 pogotka, a prije dolaska u maksimirski klub igrao je u Zürichu, Grasshopperu, Galatasarayu, Eibaru i Werderu.

Hajrović je jučer navečer stigao u Zagreb, već je bio u Maksimiru, a danas će obaviti i liječnički pregled. Zanimljivo, Hajrović ima i švicarsko državljanstvo, igrao je za A reprezentaciju Švicarske u prijateljskoj utakmici protiv Tunisa, a bio je u kadru u još jednom srazu, no protiv Grčke sjedio je na klupi. U najbolju selekciju Švicarske pozvao ga je tadašnji izbornik Ottmar Hitzfeld. Hajrović je igrao i za selekcije Švicarske U-20 i U-21. Tako je Dinamo dobio još jednog igrača uz Marija Gavranovića koji je bio dio švicarske reprezentacije. Ove sezone Hajrović je za Werder odigrao 9 utakmica, posljednju 16. prosinca protiv Mainza.

BREMEN, GERMANY - OCTOBER 29:  Izet Hajrovic of Bremen appears frustrated during the Bundesliga match between Werder Bremen and SC Freiburg at Weserstadion on October 29, 2016 in Bremen, Germany.  (Photo by Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images)
Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images

Po pedigreu, svakako je pojačanje Dinama, a po onome što smo saznali, Hajrović u Dinamo dolazi kao slobodan igrač. Modri u smiraj prijelaznog roka kreću u ofenzivu!

Linker
17. svibanj 2024 11:58