GNK Dinamo
KAKO ĆE ODGOVORITI S POLJUDA?

DINAMO JE 'POVEO' U VELIKOM DERBIJU 1:0, A UTAKMICA NIJE NI POČELA Pogledajte kako su Modri izazvali društvo iz Splita u popularnom Tetris Challengeu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2019. 11:58

Popularni 'Tetris Challenge' već je odavno zahvatio svijet i čitavu Hrvatsku, a sada se čitavoj priči priključio i GNK Dinamo Zagreb. Naime, klub iz Maksimira izazvali su iz Zagrebačkog holdinga, a nije dugo trebalo čekati na odgovor koji je stigao baš na dan velikog derbija protiv Hajduka.

Cilj ovog izazova je fotografija iz ptičje perspektive na kojoj se u stilu legendarne igre slaže oprema koja je često u šaljivom stilu, a uglavnom je popularan među svjetskim organizacijama zaštite i spašavanja.

Modri su tako na svojoj fotografiji izložili nogometnu opremu, rekvizite, ali i pregršt trofeja i tako izazvali svoje današnje protivnike iz Splita uz poruku - Prihvatili smo izazov Zagrebački holding za Tetris challenge i izazivamo HNK Hajduk Split!.

Ostaje za vidjeti kako će na ovo reagirati ljuti rivali hrvatskog prvaka, ali možemo slobodno reći kako je derbi počeo i prije prvog sučeva zvižduka u kojem Modri vode 1:0.

Linker
03. svibanj 2024 01:26