AP
SVE JE NA NJEMU

Dinamo Kijev sprema ponudu za Kranjčara, Surkis: Kupili bi ga sa zadovoljstvom

Iako je gotova stvar da Kranjčar napušta klub, te da Kijevljani mogu puno ponuditi, nije sigurno hoće li se naš nogometaš odlučiti na taj korak u svojoj karijeri
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 20. lipanj 2011. 12:00

Dinamo Kijev sprema i službenu ponudu za hrvatskog reprezentativca Niku Kranjčara nakon što su kontaktirali Tottenham prošlog tjedna.

Iako je gotova stvar da Kranjčar napušta klub, te da Kijevljani mogu puno ponuditi, nije sigurno hoće li se naš nogometaš odlučiti na taj korak u svojoj karijeri. Naime, Kranjčar bi radije preselio u Šahtar iz Donjecka kod svojih dobrih prijatelja iz hrvatske reprezentacije Darija Srne i Eduarda.

Spominje se još i Wolfsburg, no oni su lagano odbijeni s ponudom od 10 milijuna funti što bi moglo značiti da su ispali iz utrke.

Surkis: Ako Kranjčar želi doći, kupit ćemo ga sa zadovoljstvom

Predsjednik ukrajinskog nogometnog velikana Dinama iz Kijeva Igor Surkis potvrdio je medijske glasine kako želi dovesti hrvatskog nogometnog reprezentativca Niku Kranjčara (26).

Nakon frustrirajuće sezone u kojoj nije dobivao zasluženu minutažu Kranjčar će svakako napustiti redove "spursa", ali klub s White Hart Lanea ne namjerava ga pustiti bez soldine odštete budući je ugovorno vezan do ljeta 2013. godine.

- Trenutno pregovaramo oko Kranjčara. Još se moramo sastati s njim i s Tottenhamom, ali on je u našim planovima. Već smo propustili dovesti nekoliko igrača, ne zato što ne možemo zadovoljiti odštetne zahtjeve njihovih klubova, nego zato što ne želi svatko doći i igrati u ukrajinsku ligu. Ako će Kranjčar razmisliti o našoj ponudi, pogledati duboko u svoju dušu i zaključiti da želi ovdje doći, onda ćemo ga kupiti sa zadovoljstvom – prenosi Surkisove riječi Sky Sports.

Ukoliko zaista dođe do transfera Kranjčar bi se u Kijevu priključio još jednom hrvatskom reprezentativcu Ognjenu Vukojeviću.

Klubovi koji se još medijski intenzivno spominju u kontekstu dovođenja hrvatskog veznjaka su Wolfsburg i Atletico Madrid.

Linker
24. rujan 2024 08:22