PROBLEM RIJEŠEN?

Dinamo mu pronašao klub: Pedro Moralesa odlazi na posudbu u turski Kayserispor

Posao još nije sklopljen, ali razgovori s Turcima su u tijeku. Naravno, trebaju se usuglasiti sve strane, a najviše na odlazak u Tursku treba privoljeti Moralesa
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. siječanj 2011. 10:06

Pedro Morales trenira s Modrima, služba za odnose s javnošću čuva ga od novinarskih pitanja, a sudbina mu je i dalje neizvjesna. Možda bude izvjesnija sljedećih dana jer je turski prvoligaš Kayserispor iskazao zanimanje za Čileanca . Turci Moralesa žele na posudbu, a spremni su prihvatiti njegovu godišnju plaću od 350.000 eura koju je Pedro imao u Dinamu.

Posao još nije sklopljen, ali razgovori s Turcima su u tijeku. Naravno, trebaju se usuglasiti sve strane, a najviše na odlazak u Tursku treba privoljeti Moralesa. Navikao je na ugodan život u hrvatskoj metropoli, selidba u grad koji je smješten u središnjem dijelu Turske, i koji ima oko 600.000 stanovnika, možda i nije idealan rasplet za igrača kojeg je otpisao Vahid Halilhodžić. Ipak, s nogometne strane bi odlazak u Tursku bio pravi potez za Moralesa. Igrao bi u mnogo jačoj ligi nego što je Prva HNL.

Linker
20. svibanj 2024 05:23