Ronald Gorsic / CROPIX CROPIX
TEŠKI PREGOVORI

DINAMO ODLUČIO POZVATI NENADA BJELICU NA RAZGOVOR U MAKSIMIR! No, pri realizaciji te ideje pojavio se golemi problem...

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. ožujak 2020. 22:51

Što će se dogoditi ako se ukinu mjere zbog koronavirusa, tko će voditi prvi trening Modrih, ako se trener i klub ne dogovore? Hoće li to biti Nenad Bjelica, sam samcat, bez svog svog stožera? Teško zamislivo, zar ne?

Iz kluba okolnim kanalima stižu informacije da nitko nije razgovarao o budućem novom treneru, da nitko nije niti spomenuo tu mogućnost imenima s kojima se barata, Igoru Jovićeviću ili Romeu Jozaku. Istina, ne trebaju u Dinamu žuriti, tako i tako sve stoji.

Postavlja se i pitanje hoće li plavi klub u ovim teškim vremenima posegnuti za nekim jakim trenerskim imenom koje bi imalo ogroman autoritet odmah na startu svog mandata? Jovićević i Jozak su iznimno perspektivni, ali i treneri, kojima bi preuzimanje Dinama bio ogroman izazov, naročito u ovakvoj turbulentnoj situaciji.

Ono što također saznajemo jest da će Dinamo pozvati Nenada Bjelicu na razgovor u Maksimir, kako bi se “face to face” razgovaralo o svemu i pokušalo pronaći izlaz. Sad se naravno postavlja pitanje kako to organizirati. Bjelica bi nakon što dođe iz Klagenfurta morao u samoizolaciju...

Linker
26. travanj 2024 13:44