CROPIX
SPORTSKE NOVOSTI DOZNAJU

DINAMO PRED NOVIM SENZACIONALNIM TRANSFEROM Liverpool šalje ponudu za Ćorića!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. srpanj 2016. 10:12

Dok su u prvom planu Marko Pjaca i Marko Rog, dok se čeka i službena ponuda Napolija za dva mlada hrvatska reprezentativca, treći bi mogao otići i prije nego spomenuta dvojica. Radi se o Anti Ćoriću, najmlađem hrvatskom reprezentativcu. Dok smo jučer pokušali preko stranih i domaćih izvora saznati što više informacija oko Pjace i Roga, jedan dobro obaviješten menadžerski izvor s Otoka kojem se može vjerovati jer još nije ponudio krivu informaciju, podastro nam je vijest da će prva službena ponuda, vjerojatno prije onih za dva Marka, stići iz - Liverpoola!

Jürgen Klopp želi dovesti Antu Ćorića i za njega je spreman dati 15 milijuna eura! Službena ponuda trebala bi u Maksimirsku 128 stići za dva-tri dana.

Isti izvor tvrdi da Ćorića želi i Manchester City, ali da je priča oko Liverpoola mnogo izvjesnija. Možda bi Ćoriću bilo najpametnije još ostati u plavom klubu, stasati u Dinamu poput, recimo, Marka Pjace, pa onda krenuti u inozemstvo. Jer primjerice na Euru u Francuskoj jedini je, uz rezervne vratare Kalinića i Vargića, ostao bez minutaže, dok se može pretpostaviti da bi za dvije godine, ako se Vatreni plasiraju na SP u Rusiji, shodno svom velikom talentu i očekivanom razvoju vjerojatno bio starter. Pa bi možda i buduće ponude za njega bile još izdašnije.

Sve je uglavnom na - Dinamu. Ćorić ima ugovor s Modrima, ako se klupskim čelnicima svidi ponuda koja bi po onome što znamo trebala stići iz Liverpoola, onda bi zaista mogao praviti društvo Dejanu Lovrenu. Ukoliko klupski stav bude drukčiji, Ćorić će ostati u plavoj obitelji, a sezona pred njim trebala bi ga svakako lansirati među vodeće igrače Dinama.

Mladić ima sve kapacitete da postane lider vezne linije, a Zlatko Kranjčar uvijek je cijenio prave znalce, istinske španere, što Ćorić svakako jest. No, prijelazni rok je tek počeo, tko zna kako će se sve rasplesti u Maksimiru. Vjerojatno će na odluku o možebitnom Ćorićevu odlasku biti bitan i rasplet priče oko Pjace i Roga. Zainteresiranost za mlade hrvatske reprezentativce iz modrog kluba koji su bili na Euru je očekivana, sad je naravno pitanje kako razmišljaju u klubu i kakva je njihova vizija. Dinamo svakako može mnogo zaraditi na svojim mladim zvijezdama, osigurati lagodan život u budućim godinama, ali isto tako i ostati bez bitnih igrača zbog kojih navijači dolaze na tribine.

Zato treba pričekati i vidjeti koji su sljedeći maksimirski potezi...

Linker
28. travanj 2024 15:56