PRIJATELJSKA MODRIH

Dinamo slavio u prvoj pripremnoj utakmici sezone! Čop i Rukavina presudili Šmarju!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. lipanj 2012. 22:16

Modri su u prvoj pripremnoj utakmici sezone slavili protiv slovenskog trećeligaša Šmarja rezultatom 2:1. Strijelci za Dinamo bili su Rukavina u šestoj minuti, te Duje Čop koji je tako ujedno postigao i svoj prvi pogodak za zagrebački sastav. Za slovensku momčad jedini pogodak postigao je Vraničar u 58. minuti.

Od prve minute Modri su nametnuli svoj stil igre te nisu protivniku ostavljali previše prostora. U prvih 30 minuta mogao se gledati dosta dobar nogomet, a Modri su poveli već u 6. minuti utakmice kada je Pivarić nabacio s lijeve strane, domaći vratar istrčao je na njegov centaršut, ali ispred njega se ubacio Rukavina koji glavom prebacuje Pepelnaka za vodeći pogodak gostiju.

Samo tri minute kasnije Dinamo je povećao vodstvo. Igrala se 9. minuta utakmice kada su Kovačić i Sammir napravili velik dio posla, Rukavina je pucao da bi Čop prekrasnim poluškaricama poslao loptu za 2:0. Modri su dominirali do kraja prvog poluvremena, ali do promjene rezultata nije došlo.

U nastavku je Čačić izveo nešto drugačiji sastav i igra je potom nešto pala što su domaćini uspjeli iskoristiti u 58. minuti kada se Vraničar ubacio iza leđa braniča Modrih i mirno poslao loptu iza leđa nemoćnog Lončarića. Dinamo je do kraja susreta nekoliko puta zaprijetio preko Ibaneza, Čopa i Pokrivača, ali rezultat se nije mijenjao.

ŠMARJE - DINAMO 1:2 (Rukavina 6', Čop 9'/Vraničar 58')

Šmarje: Pepelnak, Mauher, Mraz, Oparenović, Čuček, Jančič, Debelak, Drofenik, Vraničar, Firšt, Neskić (još su igrali: Jesenko, Horjak, Asllanaj, Sptiplošek, Čakš, Deučman, Zagajšek)

Dinamo: Prvo poluvrijeme: Mitrović - Puljić, Tonel (od 30. Tomečak), Pokrivač, Pivarić - Calello (od 30. Ademi), Kovačić (od 30. Alispahić) - Rukavina, Sammir, Ibanez - Čop (od 30. Beqiraj); Drugo poluvrijeme: Lončarić - Puljić, Tonel, Pokrivač, Ibanez - Calello (od 69. Kovačić), Ademi - Tomečak, Alispahić (od 69. Rukavina), Čop - Beqiraj (od 69. Pivarić)

Linker
18. svibanj 2024 01:16