FEŠTA U PODRAVINI

Dinamo u Hrastovskom - preko Facebooka skupljali ljude da kopaju za Modre!

'Postavili smo 720 sjedećih mjesta, posebnu VIP ložu za naše drage goste iz Dinama, asfaltirali prilaz prema igralištu i parkirališno mjesto za autobus Dinama'
Piše: Nenad KovačićObjavljeno: 22. rujan 2010. 13:17

Hrastovsko, mjesto sa svega 980 stanovnika smješteno tek koji kilometar od Ludbrega na potezu prema Varaždinskim Toplicama, danas slavi najveći dan svoje sportske povijesti. NK Zadrugar, klub koji djeluje od 1947. godine, ispisat će zlatnu stranicu svih svojih budućih monografija. Plasman u 1/16 finala ostvaren je preko negdašnjeg prvoligaša Pazinke, Zadrugari su sa 2:1 preskočili klub iz kojeg je puteve europske slave utro Dado Pršo. I za nagradu je stigao najtrofejniji hrvatski klub Dinamo, bolje nije moglo.

- Mi smo spremni! Radili smo puno da Dinamo dočekamo kako dolikuje, organizirali smo preko socijalne mreže Facebook i izravnim kontaktima radne akcije, pozvali sve da uzmu tko što ima, od lopate, motika, zubača, tački, da dođu i pomognu... Sudjelovalo je svih naših gotovo 80 igrača, naši vjerni navijači Leglo Cowboys, ma praktički cijelo je selo pomoglo - hvali sumještane predsjednik Zadrugara Antonio Štefanek, pa referira što je sve napravljeno.

- Postavili smo 720 sjedećih mjesta, posebnu VIP ložu za naše drage goste iz Dinama i prijatelje našega kluba, složili smo 450 metara montažne i oko 30 metara fiksne ograde, asfaltirali prilaz prema igralištu i parkirališno mjesto za autobus Dinama, adaptirali kućice za pričuvne igrače, također i koridor za izlaz na igralište, renovirali smo i klupski objekt, male stvari da ni ne brojim.

O, pa potrošilo se...

- Istina, troškovi su veliki, no koliki su ne znamo, nismo još ništa stavili na papir. Pričekajmo da prođe sve ovo, tad ćemo vidjet hoćemo li se veselit’ ili plakat’.

Linker
18. svibanj 2024 15:14