Damir Krajac / CROPIX
USKORO U DRESU PRVAKA?

DINAMO U LOVU NA POJAČANJA: MODRI PRATE LOVRIĆA, ALI JOŠ I TROJICU IZ PRVE HNL Pod povećalom u Maksimiru su dva igrača Osijeka i jedan Rijeke

Onaj igrač koji se istakne u HNL-u, koji ima veliku perspektivu, na meti je zagrebačkog kluba i uvijek može računati na dolazak u plavu svlačionicu. Uostalom, doveli su Marka Roga, a u novije doba Komnena Andrića i Iyayija Atiemwena...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. prosinac 2019. 15:22

U Dinamu se, sasvim je to logično, u ovom razdoblju pred zimski prijelazni rok ne žele javno izjašnjavati o igračima, niti kad se radi o odlascima niti o dolascima. Međutim, mi koji svakodnevno pratimo maksimirski klub imamo priliku razgovarati s ljudima u klubu, dolaziti do nekih saznanja.

Iako su trenut​ačno sve te priča oko transfera na tankom štapu, jer su svi u klubu ipak potpuno koncentrirani na kraj polusezone, posebno na utakmicu s Manchester Cityjem, neke informacije procure.

Dakle, Dinamo je i dalje zainteresiran za Kristijana Lovrića, nogometnog majstora iz Gorice. Pozorno se prati svaki njegov potez, nije nemoguće da već ovog zimskog prijelaznog roka završi u Maksimiru. Dinamo ga može platiti, u to nemojte sumnjati.

Osijek, 090819. 
Stadion Gradski vrt. 
Utakmica 4. kola Prve HNL izmedju NK Osijeka i GNK Na fotografiji: Bosko Sutalo, Amer Gojak
Foto: Ivan Peric / CROPIX
Ivan Peric / CROPIX
Boško Šutalo u dresu Osijeka tijekom dvoboja protiv Dinama

Međutim, saznali smo još neke zgodne informacije. Maksimirsko društvo pod veliko povećalo stavilo je još trojicu igrača iz HNL-a. Radi se o dvojici igrača iz Osijeka, Mihaelu Žaperu i Bošku Šutalu, te mladom veznjaku Rijeke Ivanu Lepinjici. Modri uvijek žele, ako je moguće, u svoje redove dovesti ono najbolje što nudi HNL. Nisu oči uprte samo u inozemstvo.

Uostalom, zar svojevremeno nisu iz HNL-a doveli Marka Roga, a u novije doba Komnena Andrića i Iyayija Atiemwena? Onaj igrač koji se istakne u HNL-u, koji ima veliku perspektivu, na meti je zagrebačkog kluba i uvijek može računati na dolazak u plavu svlačionicu. Lovrić, Žaper, Šutalo i Lepinjica su baš takvi dečki, tako da neće biti neko iznenađenje da netko od njih vrlo brzo karijeru nastavi u najboljem hrvatskom klubu.

Linker
19. svibanj 2024 01:59