Nikola Moro
 Ronald Gorsic / Hanza Media / CROPIX
'TAJANSTVENI' IGRAČ

DINAMOV DRAGULJ IPAK NIJE OTPUTOVAO SA ŠAHTAROM U KIJEV, ALI... Ukrajinci otkrivaju - nije on jedini za kojeg su zainteresirani

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 26. siječanj 2018. 09:43

Nikola Moro nije otputovao sa Šahtarom u Kijev. Ostao je u hotelu s Dinamom, ali to, naravno, ne znači da se transfer neće dogoditi. Pozorno su jučer ljudi iz Šahtara pratili Nikolu koji se pokazao u pravom svjetlu.

Cvitanović ga je za razliku od prethodnih utakmica gurnuo na poziciju defenzivnog veznog u paru s Ademijem, a prema naprijed je igrao Ćorić. Do sada su defenzivni vezni bili Ademi i Doumbia, a Moro je igrao ispred.

Očito je i trener želio pokazati kako Moro igra na defenzivnom veznom... Jer Šahtar prodaje Freda u Manchester City, a taj Brazilac igra nekad centralnog, a nekad defenzivnog veznog. Jučer je igrao defenzivnog... Stoga Ukrajinci pikiraju na Dinamovog veznjaka.

Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

Međutim, ukrajinski kolege kažu da Šahtar osim Nikole prati još jednog igrača, pa odluka definitivno nije pala. To su nam potvrdili i u Dinamu.

Dakle, ta priča oko mogućeg odlaska Dinamov veznjaka bi se mogla protegnuti do kraja prijelaznog roka. Nikola se pak samo zagonetno smješka. Jučer je svakako ponudio partiju koja bi ga mogla katapultirati u Šahtar.

Linker
30. travanj 2024 14:32