TALIJANI SE RASPISALI

DINAMOV DRAGULJ NA KORAK DO VELIKOG TRANSFERA? Napušta Maksimir nakon pet godina: Talijani tvrde - mladu zvijezdu samo liječnički dijeli od potpisa!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2018. 12:25

Ako je za vjerovati medijima u Italiji, mladog Dinamovog veznjaka Antu Ćorića samo liječnički pregled dijeli od transfera u Romu. Talijani prenose kako je dragulj već stigao u Rim gdje bi trebao obaviti preglede, a zatim i potpisati ugovor s 'vučicom'.

Mladi Ćorić bi tako nakon pet godina trebao napustiti Maksimir, a Dinamu bi od trasfera trebalo pripasti oko osam milijuna eura. Ćorić je za Dinamo odigrao ukupno 144 utakmica i postigao 23 gola. Prikupio je i nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju, a bio je i član Vatrenih na Euru 2016. godine.

Podsjećamo, čitava priča oko transfera se malo otegla, ali izgleda kako će na kraju sve biti završeno po prognozama, Ćorić će karijeru pokušati oplemeniti na Olimpicu. Jasno, sve dok se ne potpiše, uvijek morate ostaviti mogućnost, barem onu od jedan posto, da priča propadne, ne bi bilo prvi put kad su u pitanju transferi. No u ovom slučaju to se ipak ne bi smjelo dogoditi...

Linker
29. travanj 2024 03:07