Cropix/Damir Krajač
OPET BOLI STARA RANA

DINAMOV KAPETAN NA OPREZU 'Jesmo favoriti, ali Euro je pokazao da ne pobjeđuje uvijek bolji...'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. srpanj 2016. 19:24

Počinje nova Dinamova sezona, eto opet uzbuđenja u Maksimiru. Jučer izjutra prije puta u Skoplje, ispod južne maksimirske tribine okupio se velik broj novinara i fotoreportera... Bilo je i dosta kamera, stigli su i neki Dinamovi klinci koji su trenirali, prolazili su atletičari, svi su Modrima poželjeli uspjeh protiv Vardara.

Mile Bilić parkirao je svoj autobus ispred svlačionica, trebalo je prvo do Ljubljane, pa onda redovnom linijom za glavni makedonski grad. Igrači su prvo došli na doručak, a onda su se polako ukrcavali. Kranjčar je na put poveo 19 igrača, trebao je 18, ali budući da se ne zna kako će se odvijati situacija s Pjacom, uzeo je jednog “viška”, za svaki slučaj. Ostali koji nisu zakoračili u bus, krenuli su na trening. Tu su bili Ali Karimi, Andrijašević, Pamić, Olmo, Gojak, Radonjić, Šitum...

Kako će Dinamo proći u Europi ove sezone?

Proći će u skupinu Lige prvaka

Ispast će na zadnjoj stepenici i ući u Europsku ligu

Neće izboriti ni Europsku ligu niti Ligu prvaka

Ispadaju već protiv Vardara

- Favoriti jesmo, mislim i da smo kvalitetnija momčad od Vardara. Ali itekako moramo biti oprezni. Ovaj netom završeni Euro pokazao je da ne pobjeđuju uvijek bolji. Znam da ćemo morati biti maksimalno koncentrirani i motivirani, nadam se dobrom rezultatu - kazao je kapetan Modrih Domagoj Antolić.

Na pitanje u kakvoj je formi momčad pred prvi europski nastup, kapetan je rekao:

- Jako je teško ocijeniti u kakvoj smo formi, s obzirom na to da smo tek završili teži dio priprema. Ali danas ćemo morati biti na najvišoj razini - zaključio je Antolić.

Linker
26. travanj 2024 09:41