CROPIX
'MORAMO GLEDATI SEBE'

DINAMOVCI MOGU BITI ZADOVOLJNI ŽDRIJEBOM, ALI IZ MAKSIMIRA POZIVAJU NA OPREZ 'Izbacili su Mladu Boleslav, to znači da se radi o kvalitetnoj ekipi...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2017. 18:32

Dinamo će u playoffu Europske lige igrati protiv albanskog Skënderbeua, odredio je ždrijeb u Nyonu. Dojam je da je to suparnik kojeg bi Modri morali proći.

Ipak, iz redova maksimirskog kluba pozivaju na oprez.

"Moram reći da maksimalno respektiram protivnika. Radi se o klubu koji je već dugi niz godina prvak Albanije. Izbacili su Mladu Boleslav, to znači da se radi o kvalitetnoj ekipi. Naravno da trebamo respektirati i cijeniti sve, ali trebamo gledati sebe i biti što bolji da bi nama bilo lakše", rekao je Dinamov trener Mario Cvitanović za službenu web-stranicu kluba.

Utakmice protiv Albanaca na rasporedu su 17. i 24. kolovoza, a Dinamu je ovaj suparnik itekako dobro poznat.

"Neću govoriti o favoritima, s obzirom na to da nisam gledao kakvi su oni. Razmišljam samo o nama i o tome da mi budemo bolji. Igrali smo protiv njih prije dvije godine i prošli smo ih. Međutim, dvije godine puno znače u nogometu i sigurno da su se ekipe dosta promijenile. Usporedbe u tom smjeru su deplasirane", dodao je Cvitanović.


Armin Hodzic Goal Dinamo Zagreb 2 - 1... by goals5

Linker
08. svibanj 2024 01:57