Foto: Damir Krajac / CROPIX
PL INTERNATIONAL CUP

DINAMOVI KLINCI TIJESNO PORAŽENI OD ARSENALA U utakmici punoj preokreta gol odluke primili u četvrtoj minuti sudačke nadoknade

Mladi nogometaši Dinama poraženi su od Arsenala s tijesnih 3:2 u Premier Legue International Cupu, u utakmici igranoj na Meadow Parku u londonskom predgrađu Borehamwoodu.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 17. prosinac 2019. 23:11

Uzbudljiva je bila borba U-23 momčadi Dinama i Arsenala u Premier League International Cupa. 'Topnici' su dobili 3:2, golom u sudačkoj nadoknadi, a koju minutu ranije Dinko Horkaš je obranio udarac s bijele točke. Činilo se da je tom intervencijom obranio 2:2 i remi, međutim, nisu Modri izdržali John-Aules zabio je za pobjedu.

Poveli su Modri golom Antonija Marina iz slobodnog udarca u sedmoj minuti. Nedavno je zabio u juniorskoj Ligi prvaka Manchester Cityju iz slobodnjaka, sad je pogodio i protiv Arsenala. Na poluvremenu je Marin izišao iz igre, pretpostavljamo zbog neke ozljede. No, domaćini su preokrenuli golovima John-Aulesa i Olayinke da bi u 81. minuti iz kontre Roko Baturina zabio za 2:2. Ali, nije bilo dovoljno. Modri nakon dva kola imaju tri boda, Arsenal svih šest, a u drugi krug ulaze pobjednici šest skupina te dvije najbolje drugoplasirane momčadi.

Dinamo, koji s klupe vodi Igor Jovićević, igrao je u sastavu: Horkaš - Hujber, H. Kim, Gvardiol, Antovski - Franjić, Tolić, G. Kim - Jovićević (od 77. Rešetar), Šipoš (od 73. Baturina), Marin (od 46. Bagarić).

Linker
07. svibanj 2024 12:21