Boris Kovačev / CROPIX
MODRA SVLAČIONICA

Dinamovi stranci: Soudani i Pinto opravdali dolazak, Addy i Lima se tek trebaju dokazati!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. kolovoz 2013. 17:44

Sad pred novim izazovom modre momčadi koji se zove Europska liga i nakon neuspjele teleportacije u Ligu prvaka možemo ocijeniti doprinos Dinamovih stranaca koji su aterirali u plave dvore.

Soudani - Opravdao dolazak. Na početku je bljesnuo poput meteora, iskazao svoju igračku kvalitetu, ali se kasnije očigledno zbog umora pomalo ugasio. Međutim radi se o klasnom igraču koji će biti jedna od glavnih figura Dinama.

Fernandes - Opravdao dolazak. Nema sumnje da se radi o klasnom igraču. Kod njega je obratno. Nije počeo odlično kao Soudani, ali je s vremenom postajao sve bolji i bolji, da bi njegov opus kulminirao na ogledu u Beču.

Pinto - Opravdao dolazak. Idealan desni bočni, može, kako to treneri običavaju kazati, “ponavljati” do boli, probija bok, odlično centrira, svakako pojačanje vrijedno respekta.

Sandomierski - Nepoznanica. Nismo ga previše vidjeli na djelu, pa i ne možemo donijeti valjani sud. Možemo konstatirati samo da nam barem zasad ne nudi sliku vratara najviše klase. Nije ništa posebno skrivio, nije kiksao, ali... Možda mu treba više vremena.

Addy - Nepoznanica. Nekad izgleda jako dobro, a ponekad loše i zbunjeno. Dobar je jedan na jedan, ali kad se linije malo izmiješaju, onda se gubi. Zna kiksati.

Husejinović - Nepoznanica. Na startu svoje epizode u Dinamu fino se snalazio, ali u krucijalnim ogledima s Austrijom nije došao do izražaja.

Sare - Nije opravdao dolazak. Po onim minutama koje smo dosad vidjeli kod Sarea, nismo stekli dojam da je bio potreban Dinamu. Nema ništa posebno u njegovoj igri što bi odavalo priču o pojačanju. Još se i ozlijedio.

Lima - Tek ga treba vidjeti. Znamo ga iz Hajduka, iz Dinama još ne.

Linker
02. svibanj 2024 16:24