Angelo Henriquez
 Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
ODLAZAK S MAKSIMIRA?

DINAMOVOG NAPADAČA JOŠ SAMO DETALJI DIJELE OD TRANSFERA Javio se i predsjednik kluba: 'Tek mu je 23, a već ima toliko iskustva, moramo biti strpljivi'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. prosinac 2017. 14:01

Angelo Henriquez kazao je jučer u razgovoru za SN da još nije siguran hoće li se vratiti u Zagreb s odmora ili će promijeniti sredinu. Detaljno je opisao kako je podijeljenih emocija, kako jedan dio njega želi ostati u Maksimiru, ali da je moguće i da ode.

Meksički Atlas dosad je bio najkonkretniji, pregovori Dinama i kluba iz Guadalajare odavno su potvrđeni, a sad se oglasio i Atlasov predsjednik Gustavo Guzman, koji je za meksičke medije otkrio da je dolazak Dinamova napadača u njegov klub vrlo realna opcija.

- Interes za njega postoji, ali još nas od konačnog posla dijele neki detalji. Moramo biti strpljivi. Ono što nas kod njega najviše privlači jest iskustvo igranja u Europi, iako je još mlad, tek su mu 23 godine, a već je pet godina u europskom nogometu, što je neprocjenjivo iskustvo - rekao je Guzman.

Meksički mediji potvrđuju priču koja kola i Dinamom, Henriquez je svoje uvjete s Atlasom dogovorio, ali nisu se još dogovorila dva kluba. Eto, sve tri strane su, zapravo, složne oko transfera, samo se čeka dogovor oko odštete.

Linker
17. svibanj 2024 13:46