Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
EUROPSKA LIGA

DOBRE VIJESTI ZA DINAMO Fenerbahče je u Europi upao u crnu rupu, a večeras na Maksimiru mogao bi istrčati osjetno oslabljen

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2018. 18:21

Ukoliko je za vjerovati napisima nekih turskih medija Fenerbahče će večeras u Maksimiru na gostovanju kod zagrebačkog Dinama zaigrati jako oslabljen.

Naime, turski Fanatik najavio je kako bi momčad trenera Phillipa Cocua trebala istrčati u sljedećem sastavu: Volkan - Isla, Škrtel, Reyes, Koybasi - Jailson, Elmas, Ayew, Benzia, Aatif - Slimani.

Stoperu Reyesu bi, u slučaju nastupa, to primjerice bio tek drugi službeni nastup za Fenerbahče ove sezone, isto kao lievom beku Koybasiju, dok rijetko prilike dobivaju i najavljeni veznjaci Benzia i Jailson, te krilni igrač Aatif.

Hoće li tako uistinu i biti, ostaje za vidjeti, ali moguće je da će protiv Dinama na startu susreta za Fenerbahče nastupiti petorica igrača koji rijetko dobivaju priliku. Navodno kako bi se neki igrači odmorili za nadolazeći derbi protiv Bešiktaša u ponedjeljak.

U svakom slučaju velika prilika za Modre koji će, očekuje se, s tribina imati podršku više od 20.000 navijača.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Fenerov crni niz

Neka se Fenerov crni niz nastavi i u Maksimiru, ne bismo imali ništa protiv. Znači, Fenerbahče pet utakmica zaredom u Europi nije uspio nikoga pobijediti.

Lani je u pretkolu Europske lige svladao Sturm u Grazu (2:1), a onda upao u crnu rupu. Prošao je dalje zahvaljujući 1:1 u Istanbulu, a onda je senzacionalno dvaput izgubio od skopskog Vardara (0:2 i 1:2) i ispao iz Europe. Ove se sezone u dva dvoboja nije uspio pobijediti Benficu (0:1 u Lisabonu, 1:1 u Istanbulu).

Linker
07. svibanj 2024 07:21