Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images
PIŠE GAZZETTA

DOBRE VIJESTI ZA IVANA PERIŠIĆA Izvješen popust za hrvatskog reprezentativca koji je sve bliže realizacije zvučnog posla

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2020. 12:10

Ivan Perišić sve je bliže trajnom transferu u redove minhenskog Bayerna, kluba u čije je redove stigao na posudbu iz milanskog Intera prošloga ljeta.

Gazzetta dello Sport piše kako je Inter voljan spustiti cijenu za otkup Perišićevog ugovora za nekih 5 milijuna eura, što bi zasigurno doprinijelo realizaciji cijelog posla. Bayern je za Perišićevu posudbu platio pet milijuna eura, a za otkup je navodno bila postignuta cijena od dodatnih 20 milijuna eura. S popustom bi to iznosilo 15 milijuna eura.

Ako se uzme u obzir da je Perišić u Bayernu upisao pet golova i osam asistencija u 22 utakmice u svim natjecnjima, svota za otkup ugovora 3-godišnjeg Hrvata se čini uistinu više nego prihvatljiva. Posebice jer je hrvatski as nadomak potpunog oporavka od frakture gležnja.

U četiri sezone za Inter Perišić je upisao 40 golova i 37 asistencija u 163 utakmice otkako je stigao 2015. iz Wolfsburga.

Linker
18. travanj 2024 18:49