Emilio Andreoli/Getty Images
PIŠE TUTTOSPORT

DOBRE VIJESTI ZA MARCELA BROZOVIĆA Hrvatskom reprezentativcu žele dokazati da je nezamjenjiv, a slavni trener inzistira na posebnoj klauzuli

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2020. 20:18

U moru loših vijesti diljem svijeta stiže i jedna dobra i to isključivo sportska vezana za hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića (27).

Hrvatski veznjak bio je blizu napuštanja San Sira prošloga ljeta, ali je dolaskom Antonija Contea na klupu postao nezamjenjivi kotačić u igri 'Nerazzurra'.

Tuttosport tako tvrdi da je Inter bla veznjaku Vatrenih spreman produljiti produljenje ugovora, a da Conte inzistira da u njegov ugovor bude ugrađena posebna klauzula.

Naime, Conte inzistira da iz potencijalno novog ugovora bude izbačena odštetna otkupna klauzula u visini od 60 milijuna eura. Aktualni ugovor Brozovića za klub veže do lipnja 2022. godine, a ranije je interes za dovođenjem Hrvata, između ostalih, pokazao i veliki Real Madrid.

Ove je sezone Brozović za Inter upisao 23 nastupa u Serie A i pritom je zabio tri pogotka, a na San Siro je stigao 2015. iz Zagreba.

Linker
01. svibanj 2024 11:10