Ronald Goršić / Cropix
VIDA POPUT RUKAVINE?

Domagoj Vida nije odbio Mamića: 'Nismo prekrižili Dinamo, Modri su opcija...'

Nije se naodmet prisjetiti prošlog ljeta, tada je Ante Rukavina isprva nije davao šanse ideji da potpiše za hrvatskog prvaka da bi krajem srpnja postao dio modrog ansambla
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 08. lipanj 2011. 14:25

Domagoj Vida davna je želja Dinama i iako se taj transfer nije realizirao, a negdašnji kapetan Osijeka prošlog je ljeta izabrao Bayer Leverkusen, maksimirski klub ne odustaje od nakane da ga privoli za dolazak u svoj tabor. Makar i na posudbu. Ivan Cvjetković, zastupnik hrvatskog reprezentativca, kaže:

- Vida nikad nije odbio Dinamo.

Cvjetković je tako reagirao na navode u tisku zasnovane na činjenici da je igrač odabrao inozemstvo te da nije iskazivao preveliku želju za brzi povratak u Hrvatsku. Međutim, Cvjetković mu je očito savjetovao da dobro promisli, da ne odbacuje niti jednu varijantu jer Modri su jako dobra opcija za nogometaša željna razvoja i potpune afirmacije. Stoga, sve je otvoreno, mogućnost dolaska Vide u Dinamo je aktualna, rasplet će se znati relativno brzo.

Nije se naodmet prisjetiti prošlog ljeta, tada je Ante Rukavina isprva nije davao šanse ideji da potpiše za hrvatskog prvaka da bi krajem srpnja postao dio modrog ansambla. Hoće li Vida biti kao Rukavina?

Linker
18. svibanj 2024 05:45