Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
TRI PUTA DO KONAČNOG CILJA

DONOSIMO TRI SCENARIJA ZA VEČERAŠNJU DINAMOVU UTAKMICU GENERACIJE Ako pobijede, Modre jedan jedini bod dijeli od ispisivanja povijesti!

Nogometaši Dinama večeras u Slovačkoj igraju susret 3. kola skupine D Europske lige protiv Spartaka, a utakmica nosi ogroman ulog...
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 25. listopad 2018. 17:34

ŠTO AKO DINAMO POBIJEDI U TRNAVI...

Pobjeda bi potpuno odškrinula vrata drugog kruga. S devet bodova u tri utakmice Dinamo bi ostao samo bod do matematičkog osiguranja drugog kruga, ali vjerojatno bi i tih devet moglo biti dovoljno u konačnom raspletu. Ali, ako i nije, taj jedan bod mogu Modri uloviti već u Maksimiru protiv Spartaka za dva tjedna.

ŠTO AKO BUDE NERIJEŠENO...

Dinamu je i neriješeno dobro, sa sedam bodova imao bi opet meč-loptu već u idućem kolu protiv istog suparnika u Zagrebu. Opet idealna prilika da već nakon četiri kola Modri osiguraju europsko proljeće. Kažu svi da će sa Spartakom biti lakše na domaćem terenu, bit će to uistinu velika prilika za maksimirske igrače.

ŠTO AKO DINAMO IZGUBI U TRNAVI...

Nije smak svijeta, međutim, situacija bi sasvim sigurno bila kompliciranija, a tad bi važni postali i rezultati ostalih suparnika u skupini. Također, u tom slučaju Dinamo ne bi imao privilegij da sve riješi nakon četiri kola, morao bi prolaz izboriti u posljednja dva susreta u skupini protiv Fenera i Anderlechta.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 03:39