Getty Images
PRENOSE ŠPANJOLCI

DOŠAO KAO ZAMJENA ZA INIESTU, ALI NIJE OPRAVDAO ULOŽENO Na Nou Campu spremni prodati Coutinha, ali problem bi mogla predstavljati milijunska odšteta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. ožujak 2019. 19:28

Kako prenosi španjolski list Marca, u Barceloni su spremni poslušati ponude koje bi u bliskoj budućnosti mogle stići na Nou Campu kada je u pitanju Philippe Coutinho. Brazilac je Katalonce prije nešto više od godinu dana koštao vrtogalvih 120 milijuna eura, ali nakon solidnog početka u novom dresu, u posljednje vrijeme ne pruža dobre partije.

Na Nou Campu su prihvatili činjenicu da mladi Brazilac nije opravdao uloženi novac i sada su ga spremni prodati. Trebao je Coutinho postati jedan od glavnih igrača katalonskog kluba u nadolazećim godinama, a bio je najavljivan kao i velika zamjena za Andresa Iniestu koji se u poznim nogometnim godinama otišao okušati u Kinu.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - FC Barcelona v Olympique Lyonnais - Camp Nou, Barcelona, Spain - March 13, 2019  Barcelona's Philippe Coutinho in action with Lyon's Anthony Lopes             REUTERS/Susana Vera
REUTERS

Ipak, izgleda kako je ovaj plan propao, jer, Coutinho se nije prilagodio Valverdeovom stilu igre, a njegova će prodaja biti pravi izazov za čelnike kluba jer, za njega traže minimalno 100 milijuna eura.

Coutinho se povezuje sa Man. Unitedom i Arsenalom, a govori se kako bi mogao i put Pariza, te da bi u tom potencijalnom transferu veliku ulogu odigralo njegovo prijateljstvo sa Neymarom.

Linker
04. svibanj 2024 12:27