Igor Pamić
 NIKSA STIPANICEV/CROPIX
ISPREPLETENE SUDBINE

Dva bivša Vatrena u istom danu našla novi posao: Igor Pamić preuzeo novi klub i kreće u lov na prvu ligu

Hrvatski reprezentativci preuzeli su drugoligaše u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini
Piše: Igor MarinovićObjavljeno: 28. kolovoz 2020. 11:39

Hrvatski nogometni stručnjak Igor Pamić imenovan je za novog trenera bosanskohercegovačkog drugoligaša GOŠK-a iz Gabele kod Čapljine. Iz Pamićevoga novog kluba se navodi kako s novim glavnim trenerom žele plasman u Premijer ligu BiH.

Naime, nakon poraza od Zvijezde, GOŠK iz Gabele ostao je bez trenera i trojice igrača.

Vule Trivunović dao je ostavku, a otkaze su dobili Bojan Mihajlović, Stefan Golubović i Deni Simeunović. Umjesto Mihajlovića prvoligaš iz Gabele je doveo 23-godišnjeg Vladimira Oršolića iz Širokog Brijega, a klub još traži dvojicu krila kako bi nadomjestio Golubovića i Simeunovića.

Što se tiče Trivunovićevog nasljednika i to pitanje rješeno je jučer, ali s posve drugačijim raspletom nego se očekivalo. Naime, sve je bilo dogovoreno s Damirom Milinovićem, no u zadnji čas umiješao se hrvatski drugoligaš Orijent koji je uzeo GOŠK-u Milinovića.

Stoga su u klubu iz Gabele morali potražiti drugo rješenje i našli su ga u liku još jednog bivšeg hrvatskog reprezentativca. GOŠK će preuzeti Igor Pamić, bivši trener Karlovca, Istre, Hrvatskog dragovoljca, koji je zadnji angažman imao u crnogorskom prvoligašu OFK Titograd.

Linker
18. rujan 2024 19:48