Tom Dubravec/CROPIX
EDUARDO O MODRIMA U LP

'Dynamo je u krizi, Modri imaju veliku šansu, važno je da izbjegnu zalijetanje!'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 03. prosinac 2012. 22:58

Šahtar u srijedu dočekuje Juventus, iako su osigurali plasman u nokaut fazu Lige prvaka, za Ukrajince to nije revijalna utakmica. Luiz Adriano nema pravo nastupa zbog Uefine suspenzije, nakon što se u Kopenhagenu ogriješio o fair-play, što povećava izglede za minutažu Eduardu da Silvi.

No, kad se razgovara s Duduom neizbježna je tema Dinamo vs. Dynamo. Dvoboj momčadi koje dobro poznaje.

- Kijevljani su dosta kiksali, očito je da su dugo bili izvan forme. Evidentno je također da dio njihovih igrača ne pruža ono što su od njih očekivali, ali opet i dalje su favoriti - kaže Eduardo, ali i inzistira na dodatku:

- To što Kijev ima problema u igri nije beznačajno i zato sam siguran da Dinamo ima priliku doći do pobjede, a svakako osvojiti bod. Igra se u Maksimiru, Modri moraju biti i motivirani, i koncentrirani, ali nipošto ne smiju srljati, važno je da izbjegnu zalijetanje koje bi mogli skupo platiti. Doći će sigurno šansa, treba je iskoristiti i zabiti. Teško će biti, to je jasno, ali izgledi postoje.

U čemu ili na kojim adutima mogu graditi optimizam?

- Neću kazati da će ovaj ili onaj pojedinac donijeti pobjedu. Svi moraju biti pravi, svih 11 igrača da bi uspjeli. Kruno Jurčić se iz reprezentacije vratio u Dinamo, želim mu sve najbolje, da ostane što duže.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Linker
24. rujan 2024 19:19