REUTERS
ODVJETNIK SE ZAINATIO

EGIPĆANI OTIŠLI KORAK DALJE I ODLUČILI TUŽITI ZVIJEZDU REAL MADRIDA ZA NEVJEROJATAN IZNOS 'Namjerno ga je ozlijedio i za to treba biti kažnjen!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2018. 20:51

Real Madrid je stigao do svojeg 13. naslova prvaka Europe, ali mediji diljem svijeta još uvijek se 'zabavljaju' neviđenim kiksevima vratara Kariusa, ali i ozljedom Mohameda Salaha.

Podsjećamo, ovog sjajnog egipatskog nogometaša u jednom je trenutku prekršajem zasutavio branič Sergio Ramos, da bi ovaj nezgodno sletio na rame i tako u jednom trenutku ozbiljno doveo u pitanje nastup na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Egipćani su naravno bijesni na španjolskog stopera, a Basem Wahba, inače odvjetnik, odlučio je tužiti Ramosa zato što je prema njegovom mišljenju namjerno ozlijedio najboljeg igrača.

Wahba je kao gost u jednoj egipatskoj televiziji potvrdio da je pokrenuo tužbu i da će tražiti milijardu eura odštete. Također je poručio kako je tužba stigla i na adresu UEFE.

- Ramos je namjerno povrijedio Salaha i za to treba biti kažnjen. Tražit ću odštetu od milijardu eura zbog narušavanja psihičkog i fizičkog zdravlja, a sav novac će otići Salahu i egipatskom narodu - rekao je Wahba.

Linker
03. svibanj 2024 12:01