Screenshot: YouTube
NI DA NI NE

'EKSKLUZIVNI transkripti' U Europi se sprdaju s transferom Hrvata koji je oborio sve rekorde!

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić od danas je i službeno član talijanskog nogometnog velikana Intera.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 31. kolovoz 2015. 13:58

Nakon što je prošao liječnički pregled Perišić je s Nerazzurrima potpisao ugovor na pet godina, a njegovom bivšem klubu Wolfsburgu pripast će između 18 i 20 milijuna eura odštete.

Pregovori između Intera i Wolfsburga trajali su 'cijelu vječnost' i bili su među najdužima u novijoj nogometnoj povijesti. Na taj račun našalio se portal Inter Offside, objavivši 'ekskluzivne transkripte pregovora između Wolfsburga i Intera'.

Naravno, radi se o zamišljenom razgovoru čelnika dvaju klubova i ismijavanju tromjesečne sapunice u koju se pretvorio Perišićev transfer.

Inter: Želimo kupiti Ivana Perišića...

Wolfsburg: U redu. Cijena je 20 milijuna.

Inter: Hm. Mi bi se radije našli negdje oko 17...

Wolfsburg: Baš šteta. 20 milijuna.

Inter: 17.5 milijuna?

Wolfsburg: Ne može. 20 milijuna.

Inter: Idemo ispočetka - nasreću, mi smo smislili vlastito riješenje za ovu vrstu situacija. Jednogodišnja posudba za 2,5 milijuna eura, s obvezom kupnje za 15 milijuna nakon isteka roka?

Wolfsburg: Ne može. 20 milijuna.

Inter: U redu, u redu, ajmo onda ovako. Jednogodišnja posudba za tri milijuna, uz obvezu kupnje za 14,5.

Wolfsburg: Ne može. 20 milijuna.

Inter: Ok, ok, možemo dodati i neke bonuse. Jednogodišnja posudba za tri milijuna, obveza kupnje za 12 milijuna, milijun eura bonusa ako skupi više od 15 nastupa i 1,5 milijuna ekstra-bonusa ako uđemo u Ligu prvaka?

Wolfsburg: Ne može. 20 milijuna.

Inter: Pa čekajte malo, još ćemo malo 'zasladiti ponudu'. Dvogodišnja posudba s obvezom kupnje za 10 milijuna, plativo u pet polumjesečnih rata, uz 5 milijuna bonusa nakon prvih pet zamjena u gostujućim utakmicama, plus četverogodišnji 'kraljevski bonus' za svako uspješno dodavanje u Talijanskom kupu i u prijateljsklim utakmicama, dva milijuna popusta za sve buduće kupovine Interovih igrača, 8,6 posto zarade od prodaje Perišićecih dresova (ne uključujući dječje brojeve), besplatna upotreba osobnog helikoptera vlasnika Intera Ericka Thohira kad god nije u Milanu i boca šampanjca 'na račun kuće'.

Wolfsburg: Imate li vi tih 20 milijuna? Ako nemate, završili smo...

Inter: Čekajte, čekajte. U redu. Platit ćemo 20 milijuna. U ratama, tijekom sljedećih šest godina.

Wolfsburg: 3 godine.

Inter: 5 godina.

Wolfsburg: 3 godine.

Inter: 4 godine.

Wolfsburg: 3 godine.

Inter: U redu, to zvuči prihvatljivo, 20 milijuna plativo kroz sljedeće tri godine. Evo ga, trebalo nam je tri mjeseca, ali drago nam je da smo postigli dogovor s kojime svi možemo biti zadovoljni. Bilo je zadovoljstvo surađivati s vama. Primate American Express?

Wolfsburg: Ne.

Linker
20. svibanj 2024 03:56