Bruno Konjevic / Hanza Media / CROPIX
VELIKAN KOD KUĆE

EMOCIONALNI POVRATAK CICE KRANJČARA NA MAKSIMIR 'Pjaca? Računamo na njega za Vardar'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2016. 23:44

Hrvatski prvak Dinamo očekivano je pobjedom startao u novu sezonu, a još jednom je "žrtva" bila Lokomotiva (3:1) koja još uvijek čeka na prvu pobjedu nad "modrima". Lokomotiva je iznenađujuće povela pogotkom Ivana Fiolića u 17. minuti, no preokret Dinama je uslijedio već do poluvremena.

U 29. minuti Al Hilal Soudani je poravnao, a minutu prije kraja prvog dijela Armin Hodžić je iz gužve doveo prvake u vodstvo. Hodžić je pogodio glavom i za 3-1 u 54. minuti, a unatoč velikom broju prilika dokraja nije više bilo golova.

Nakon utakmice svoje dojmove sažeo je i legendarni Cico Kranjčar koji se tako u velikom stilu vratio na maksimirsku klupu.

- Impresija? Dojmovi su lijepi, kad se pobijedi. Dolazak na stadion bio je emocionalan. Lokomotiva je bila dobro organizirana, igrali su hrabro. Držali smo ritam, došli do rezultata ali realizacija nije bila na razini, napadački segemnt igre nije bio na visini zadatka. Rezultat je trebao biti veći, u obrani smo trebali bolje reagirati. Ćorić nije ozljeđen, bit će spreman za Vardar, kao i Pjaca na kojeg računamo za srijedu.

Linker
04. svibanj 2024 10:15