Boris Kovacev/ CROPIX
BIO BI TO ČETVRTI HRVAT U MADRIDU

ENGLEZI DONOSE SENZACIJU - ANTE REBIĆ SELI U ŠPANJOLSKU PRIJESTOLNICU?! Na pomolu je spektakularan transfer težak čak 40 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. lipanj 2019. 22:35

Prema informacijama koje donosi Sky Sports, hrvatski napadač Ante Rebić vrlo je blizu potpisa za madridski Atletico.

Pregovori su navodno već u poodmakloj fazi, a neslužbeno se saznaje da je uprava Atletica pristala isplatiti 40 milijuna eura koliko traži Eintracht iz Frankfurta. Naravno, dijelom bi se taj ugovor realizirao i kroz razne bonuse.

Argentinski stručnjak na klupi madridskoga kluba Diego Simeone već je izrazio zanimanje za stasitog napadača koji je bio u udarnoj postavi Vatrenih na Mundijalu u Rusiji, a pojačanje u napadu hitno mu treba zbog potencijalnog odlaska jednog od ponajboljih svjetskih golgetera Antoinea Griezmanna.

Nakon što je srpski nogometaš i Rebićev donedavni suigrač Luka Jović ovoga ljeta za 60 milijuna eura prešao u Kraljevski klub, ovo bi bio drugi veliki transfer iz frankfurtskoga kluba u španjolsku prijestolnicu.

Za madridski Atletico trenutno su i dalje ugovorom vezana još dvojica hrvatskih nogometaša - Nikola Kalinić i Šime Vrsaljko, a - uz Luku Modrića - Rebić će biti četvrti hrvatski nogometaš u glavnom španjolskom gradu.

Linker
20. travanj 2024 09:41