screenshot
NEŠTO SE KUHA

ENGLEZI POSLALI SLUŽBENU PONUDU ZA VATRENOG Prije 8 godina zabio im je jedan od najljepših golova u karijeri, a sada ga žele imati u svojim redovima

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 26. siječanj 2019. 11:28

S Emiratesa krenuli su u lov na Ivana Perišića, Interu je došla službena ponuda Arsenala za posudbu i potom otkup ugovora 29-godišnjeg krilnog napadača.

U javnost još nije izašla svota koju nudi Arsenal, međutim očito je manja od traženja Intera jer na San Siru zahtijevaju 5 milijuna eura za posudbu i još 45 milijuna za Perišića kojeg ugovor s Interom veže još tri i pol godine, do ljeta 2022.

Međutim, Unai Emery ozbiljno je krenuo po Perišića i namjerava posao finiširati ove zime.

MILAN, ITALY - MAY 28:  Ivan Perisic of FC Internazionale Milano (R) celebrates his goal with his team-mate Marcelo Brozovic during the Serie A match between FC Internazionale and Udinese Calcio at Stadio Giuseppe Meazza on May 28, 2017 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images / Getty Images

Nakon Manchester Uniteda za kojeg se vezivao interes glede angažmana Perišića u doba Mourinha, Arsenal je drugi klub s Otoka koji je ozbiljno zagrizao za Omišana. Ipak, Inter ne popušta ispod 50 milijuna eura, a Perišić nema otkupne klauzule. Do kraja prijelaznog roka šest je dana...

Također valja istaknuti kako je Perišić prije osam godina, kada je još nosio dres Borussije Dortmund upravo Arsenalu u grupnoj fazi Lige prvaka postigao jedan od najljepših pogodaka u karijeri.

Linker
03. svibanj 2024 14:50