Aaron Wan-Bissaka
 Getty Images
OBNOVA VRAGOVA

ENGLEZI U ČUDU NAKON ŠTO JE MANCHESTER UNITED DOVEO PRVO POJAČANJE 'Pa kako taj igrač košta 56 milijuna eura, to je najskuplji bek u povijesti!?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2019. 16:07

Manchester United je doveo prvo ovogodišnje pojačanje! Engleski mediji javljaju kako su 'Crveni vragovi' dogovorili dolazak 21-godišnjeg desnog beka Aarona Wan-Bissake, koji je dosad igrao za Crystal Palace.

Wan-Bissaka je bio član engleske U21 reprezentacije koja se nije proslavila na Europskom prvenstvu osvojivši, poput Hrvatske, samo bod u skupini, ali nije igrao protiv 'mladih Vatrenih'. Engleski mediji ga već godinama smatraju jednim od većih talenata tamošnjeg nogometa, ali je visina njegovog transfera sablaznila sve poznavatelje nogometnih prilika.

Naime, Manchester United će Wan-Bissakua platiti, kako tvrdi BBC, čak 50 milijuna funti, odnosno gotovo 56 milijuna eura. To će biti najviši transfer jednog desnog beka u povijesti – rekord je dosad držao Kyle Walker kojeg je Manchester City Tottenhamu prije dvije godine platio 52,7 milijuna eura.

Linker
04. svibanj 2024 13:36