Mislav Oršić i Jamal Baptiste

 ARFA GRIFFITHSWEST HAM UNITED/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
KAKVI KOMPLIMENTI

18-godišnjak oduševio navijače protiv Dinama: ‘Igra nestvarno!; On je nešto posebno; Samo nebo je granica‘

‘Toliko je priseban i hladnokrvan za nekoga tko je tako mlad. Nastavili li ovako raditi...‘
Piše: SNObjavljeno: 10. prosinac 2021. 13:21

Pobjedom u Londonu (0:1) Dinamo je srušio West Ham i izborio proljeće u Europa ligi. Glavna lik u ovoj priči s "modre" strane je, očekivano, Mislav Oršić koji je zabio fantastičan, a ujedno i jedini pogodak na utakmici. No, imaju i Englezi čovjeka kojem se dive nakon posljednjeg kola u grupi H. Riječ je o 18-godišnjem braniču Jamalu Baptisteu.

Baptiste je sinoć bio jedan od pet proizvoda West Hamove škole kojima je David Moyes dao priliku protiv hrvatskog prvaka. Aji Alese, Harrison Ashby, Emmanuel Longelo i Sonny Perkins preostala su četvorica. Kako piše hammers.news portal, svi oni oduševili su protiv zagrebačke momčadi, ali Baptiste je ipak iskakao iz mase.

image

Jamal Baptiste i Mislav Oršić

JOHN WALTON/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Stoper engleskog kluba seniorski je debi upisao još u FA kupu prošle godine, a protiv Modrih je zabilježio prvi start u početnih 11 West Hama.

"Tinejdžer rođen u Londonu toliko je priseban i hladnokrvan za nekoga tko je tako mlad. Nastavili li vrijedno i pravilno raditi, samo nebo će mu biti granica", zaključak je oduševljenog portala specijaliziranog za vijesti o West Hamu.

A oduševljeni su izgleda i navijači Čekićara koji ga preko društvenih mreža naveliko časte pohvalama. "On je nešto posebno", "bio je nevjerojatan, pravi je elitni mladi igrač", "izgledao je nestvarno", samo je dio komentara posvećenih igraču koji je ove sezone u drugoj Premier ligi upisao 12 nastupa i tri pogotka.

Linker
28. travanj 2024 11:54