Getty Images
KLJUČNE KARIKE

BENFICA STIGLA U ZAGREB BEZ DVA VAŽNA IGRAČA, PORTUGALAC PRIPREMIO I IZNENAĐENJE - VELIKOG TALENTA IZ B MOMČADI? Na Maksimir stiže i bivši dinamovac

Krovinović je doputovao u Zagreb, u Lisabonu su ostali Andre Almeida, Pizzi i Jonas
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2019. 12:28

Nogometaši Benfice su danas oko podneva posebnim su zrakoplovom doputovali u Zagreb. Trener Bruno Lage doveo je 20 igrača, među kojima je i hrvatski veznjak Filip Krovinović, koji će tako biti među kandidatima za nastup na Maksimiru. U Lisabonu su ostali desni branič Andre Almeida, zatim desnokrilni napadač Pizzi, te napadač Jonas. Nije bilo ni oporavljenika Jardela, za kojeg su portugalski mediji nagađali da bi mogao nastupiti u Zagrebu. No, ipak je ostao doma, kao i ozlijeđeni Fejsa, Conti i Salvio.

U Zagreb je doputovao i nadareni 20-godišnji veznjak, omaleni Nuno Santos (visok 165 cm, težak 53 kg), Lage ga je povukao iz B momčadi, koja igra u Drugoj ligi i Nuno Santos je jedan od najboljih igrača tog sastava, u kojem igra i bivši „dinamovac” Kalaica.

VIDEO: Tomislav Juranović

U momčadi Dinama neće biti ozlijeđenog kapetana Ademija ni Izeta Hajrovića, a zbog kazne UEFA-e, utakmicu s klupe neće moći voditi trener Nenad Bjelica.

VIDEO: Tomislav Juranović

Portugalci će prvi trening na Maksimiru odraditi danas u 18 sati, a službenu konferenciju za novinare u 19.30.

Lage je u Zagreb na dvoboj s Dinamom doveo ovih 20 nogometaša:

Vratari: Vlachodimos, Zlobin, Svilar;

Obrana: Ruben Dias, Grimaldo, Ribeiro, Corchia, Ferro;

Vezni red: Živković, Samaris, Nuno Santos, Gedson, Cervi, Krovinović, Florentino, Gabriel;

Napad: Rafa Silva, Seferović, Joao Felix, Jota.

Linker
26. lipanj 2024 14:09