Navijači Partizana postrojili su igrače ispred tribine

 Screenshot: Twitter (B92 Sport)
TOTALNI KAOS U BEOGRADU

Bivši hajdukovac zabio, Partizan ispao, Srbin napao fotoreportera: ‘Rekao sam mu - čekaj kraj, ubit ću te!‘

‘Nisam ga udario, gurnuo sam ga, imam 20 svjedoka koji su sve čuli! Znaš li što mi je pričao?‘
Piše: SNObjavljeno: 12. kolovoz 2022. 09:18

Partizan se oprostio od Europske lige. U uzvratnom susretu trećeg pretkola srpski je klub remizirao s AEK Larnacom. U Beogradu je bilo 2:2, a Ciprani su u prvom okršaju slavili s 2:1 te tako u konačnici izborili playoff EL.

Veliku ulogu u izbacivanju kluba iz susjedstva imao je i bivši hajdukovac Adam Gyurcso koji je na asistenciju Rafe Lopesa zabio za 1-1 u Beogradu. Inače, nakon ove utakmice izbio je pravi mali kaos. Navijači su postrojili igrače Partizana i tražili od njih da skandiraju protiv uprave, odmah su i zatražili ostavku trenera, a uprava kluba je prema navodima srpskih mediji njihovu želju i ispunila. Ilija Stolica dobio je otkaz, nije se ni pojavio na press konferenciji koja je otkazana pred ponoć.

Utakmicu je, spomenimo i to, obilježio i srpski nogometaš Nenad Tomović koji je poslije pobjede AEK-a "tražio jednog fotoreportera, zatrčao se prema njemu i bacio ga na atletsku stazu. Uskočili su njegovi suigrači i redari, sklonili ga i uspjeli spriječiti još veći skandal", piše Mondo.rs.

"Nisam ga udario, gurnuo sam ga, imam 20 svjedoka koji su sve čuli! Znaš li što mi je pričao? Ciganska pi*ko! Tvoja djeca su cigani! Je**m ti mamu", otkrio je Tomović nakon utakmice za Informer pa dodao:

"Nikad ne bih reagirao da mi je psovao cigansku majku itd... Ali kad mi djecu spomeneš, poludim. Najviše me pogodilo što mi je djecu psovao. Odmah sam mu rekao - čekaj kraj, ubit ću te. Sreća njegova što sam ga samo odgurnuo! Da nije bila nogometna utakmica, drugačije bi to završilo jer mi je cijelo vrijeme psovao djecu! Ne jednom, već 100 puta! Kad mi djecu spomeneš, poludim. Nikad ne bih ovako reagirao, igrao sam i derbi i sve, vrijeđaju te i to je normalno. Igrao sam i za reprezentaciju, uvijek bio korektan i nikada jednu ružnu riječ nisam rekao za Partizan, a on mi djecu dira. E to neću trpjeti", poručio je bivši reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač Crvene zvezde.

Linker
25. travanj 2024 10:31