REUTERS/Radovan Stoklasa
NEZADOVOLJSTVO U TRNAVI

ČUĐENJE KOD DINAMOVIH RIVALA IZ SLOVAČKE Svi su nakon poraza istaknuli jednu činjenicu, a briljirao je vratar: 'Nije mi jasno, pravila su malo čudna'

SPARTAK TRNAVA Čuđenje kod Dinamova rivala
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 27. listopad 2018. 10:11

Nezadovoljni su, naravno, bili igrači Spartaka iz Trnave nakon poraza od Dinama. Poveli su protiv Zagrepčana i otvorili si put prema novoj domaćoj pobjedi, odlasku na prvo mjesto na ljestvici. No primili su dva gola i došli u vrlo tešku situaciju. Fenerbahče sad ima bod više od slovačkog prvaka, a ima i jednu domaću utakmicu više do kraja natjecanja u skupini. Svi igrači, kao i trener Radoslav Latal, istaknuli su nakon poraza jednu činjenicu:

- Da su na tribinama bili naši navijači, pobijedili bismo Dinamo!

Što bi bilo, kad bi bilo, priča je igrača Spartaka...

- Navijači bi nam sigurno dali potrebnu energiju - rekao je kapetan Boris Godal.

Posebno je zanimljiva primjedba koju je istaknuo vratar Martin Chudy:

- Sve bi bilo drugačije da su naši navijači bili na stadionu. Možda bi nas fanovi odnijeli do izjednačujućeg pogotka ili bismo bili koncentriraniji u trenucima kad smo primili golove. Ne znam što bi bilo, ali vjerujem da bismo uhvatili barem bod. No moram priznati da su mi pravila malo čudna. Nije mi jasno kako su Hrvati mogli imati navijače na tribinama? Bilo je dvjestotinjak ljudi koji su Dinamu dali podršku. S obzirom na takvu situaciju, atmosfera na stadionu bila je kao da smo igrali u gostima.

Sve po pravilima

Čudi se vratar Spartaka, ali sve je bilo po pravilima. Njegovu su momčad bodrili samo navijači iz obližnjeg hotela u kojem su iznajmili sobu s pogledom na travnjak.

- Znali smo da su tamo, ali nismo ih uopće primijetili.

Svjestan je Chudy da njegova momčad nije bila na pravoj razini.

- Nakon negdje sat vremena osjetio sam da smo pali. Nismo više bili opasni, a oni su nas stalno napadali preko krila i na kraju zabili dva pogotka. Šteta, mogli smo i pobijediti, jer smo bili bolji u prvom poluvremenu. No, isto tako, prvi put smo u fazi po skupinama, tako da moramo biti zadovoljni s tri boda koliko imamo na kontu. Vjerujemo da ćemo skupiti još koji bod u posljednje tri utakmice - zaključio je čuvar mreže Spartaka.

Linker
23. travanj 2024 16:06