DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
ZORAN MAMIĆ PROGOVORIO

‘Dinamo može u polufinale! Zatvor? Uskoro ću 50, odradit ću tu kaznu i želim poslije normalno živjeti!‘

Bivši trener Dinama u emocionalno teškom tjednu ipak je progovorio na sretnu, ali i tešku temu
Piše: SNObjavljeno: 19. ožujak 2021. 19:15

Zoran Mamić izbjegavao je medije nakon što je stigla pravomoćna presuda, no ipak je pristao govoriti ekskluzivno za RTL gdje se osvrnuo na utakmicu, ali i na presudu...

"Fantastična utakmica! Nivo igre Dinamove momčadi bio je fenomenalan, bila je to velika pobjeda i sigurno sam ponosan na cijeli stručni stožer, klub. I na sebe, također, jer do prije tri dana bio sam trener te momčadi. I nisam nestao, bio sam i jesam u kontaktu s njima, pa mi smo to pripremali danima unaprijed. Eto, ponos i sreća", rekao je Mamić.

"Da mi je netko rekao 3:0 prije utakmice? Mi svi smo to morali vjerovati. Ali ipak Tottenham je imao 2:0 iz prve utakmice, a Mourinho je taj koji igra na rezultat i sve to ima određeniu težinu, ali da, mi smo vjerovali i to je pokazao konačni rezultat".

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Je li vidio Mourinha?

"Da, vidjeli smo se poslije utakmice. Mourinho je u izjavama za engleske medije dao veliko priznanje klubu.", rekao je Mamić.

Villarreal?

"Pa to je fantastična ekipa, jedna od najboljih momčadi, međutim mi smo pokazali da možemo s najboljima. Moramo se dobro pripremiti za utakmicu, napraviti dobar rezultat i idemo izboriti polufinale"

Bio je ovo za Zorana emocionalno iscrpljujući tjedan. Mnogi su nagađali da će za bratom...

"Ta presuda je bila nepravomoćna, no od kad je postala pravomoćna, s tim da naglašavam, ja se i dalje ne osjećam krivim, poštujem tu odluku i učinit ću sve što moram. Sad slijedi pravna borba i čekamo daljnje odluke, kako odluće tako će biti."

image
VLADO KOS/CROPIX Cropix

Kad će u zavor?

"Analizirat ću s obitelji odlazak u zatvor, dali postoji mogućnost odgode, jer imam dijete od godinu dana. U načelu sam spreman da to čim prije riješim. Imat ću 50 godina, odradit ću tu kaznu i želim nakon toga normalno živjeti."

Što kaže o istupu Zdravka Mamića...

"Moj brat iznosi dosta informacija van, ja o tome ne mogu govoriti. Znam samo da moj brat govori istinu, sve je istina od prve do posljednje riječi. Postoje mehanizmi da se sve to provjeri, ako netko hoće napraviti i provjeriti, može. Nisam bio na ispitivanju u Uskoku po tom pitanju"

Linker
18. travanj 2024 20:03